Verzendbeleid The Junior’s - Food Market

Verzendbeleid The Junior’s - Food Market

Dit beleid is voor het laatst aangepast op 08-05-2020.Corona (Covid-19)
Door de Covid-19 maatregelen is er een enorme drukte ontstaan bij de postsorteercentra van PostNL. Hierdoor kan er een paar dagen vertraging ontstaan met het verzenden van onze pakketten! Wij kunnen dus niet garanderen dat je pakket de volgende dag aankomt. Houd hier s.v.p. rekening mee! Wij hopen op je begrip voor de huidige situatie.

Verzenddagen

Plaats je een bestelling bij The Junior’s - Food Market? Dan zullen we ervoor zorgen dat deze zo spoedig mogelijk wordt klaargemaakt voor verzending. Bestellingen die op werkdagen geplaatst worden voor 16.00 uur, worden nog dezelfde dag verzonden met PostNL, mits alle producten in voorraad zijn. Zo kun je het pakket al de volgende dag in huis hebben.


Verzending neemt gewoonlijk 1 dag in beslag. In enkele gevallen kan er vertraging ontstaan. De Track & Trace code die je hebt ontvangen via e-mail of sms kan duidelijkheid bieden over de tijd en dag van bezorging.


Weekend bestellingen worden op maandagen verzonden, zodat je het pakket dinsdag in ontvangst kunt nemen. Valt een feestdag op een maandag, dan worden weekendbestellingen verzonden op dinsdag. Tijdens de feestdagen kan er enige vertraging ontstaan met het verwerken van de pakketten in het postsorteercentrum, hier heeft The Junior’s - Food Market helaas geen invloed op. wees er dus op tijd bij tijdens de feestdagen!Verzendkosten


De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland en België zijn € 5,75 voor bestellingen tussen de € 25 en € 38. Bij bestellingen boven de € 38 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. De minimum bestelgrootte is € 25, is het totaalbedrag minder dan dit bedrag, dan is verzending helaas niet mogelijk.Op dit moment is het alleen mogelijk om te verzenden binnen Nederland en naar België.Niet voorradig


Blijkt een besteld product niet voorradig te zijn? Dan zullen wij contact met je opnemen via e-mail waarin wij een alternatief product voorstellen. De bestelling wordt verstuurd indien je akkoord gaat met de vervanging.

Wens je geen vervangend product te ontvangen? Dan zal het bedrag van het missende product binnen 14 dagen worden teruggestort naar je rekening. De voorradige producten zullen dan zo snel mogelijk naar je worden verzonden met PostNL.


De bestelling zal geannuleerd worden indien een te groot gedeelte van de order niet voorradig blijkt te zijn. The Junior’s - Food Market neemt contact met je op als dit het geval is.

Scroll naar boven